Login

Logg inn

Register

User Registration
or Cancel

Treglede AS - Trefelling

Login

Telefon: +47 21 92 40 28

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Treglede AS - Profesjonelle arborister & trefellere

DSC 0015

Treglede AS er et profesjonelt trepleie- og trefellingsfirma som utfører arbeid i Oslo og nærliggende områder. Vårt trearbeid er av høyeste kvalitet og følger standardene satt av The International Society of Arboriculture (ISA) og Norsk Trepleieforum (NTF), hvor vi er medlemmer.

For å sikre den høye standarden på arbeidet vi utfører, er alle ansatte faglærte arborister. De har alle relevante kvalifikasjoner som kreves for å kunne utføre trearbeidet på en kompetent og profesjonell måte.

Forsikringsbevis og andre dokumenter er tilgjengelige ved forespørsel.

I tillegg til trepleie og trefelling arbeider vi med treforvaltning. Dette innebærer arbeid for å sikre at trær og mennesker kan eksistere tett på hverandre uten å ha for stor innvirkning på hverandre. Dette er en utfordring for arborister i store byer, på grunn av antall mennesker og eiendommer som eksisterer på et område.

 Hva er en arborist?

En person som jobber med trepleie kalles på fagspråket for en arborist. En arborist jobber fortrinnsvis med trær i byer og tettsteder. Arborist kommer fra latin der arbor betyr tre. Målet for en arborist er sunne, sikre og vakre trær som lever lenge.

 Treglede AS | Siriusveien 22, 0492 Oslo, Norge |Tlf: 21 92 40 28 |Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Utviklet av Pitch AS - Profesjonelle web & marketingløsninger | Logg inn